Poročna fotografija

Poroka ni le eden najlepših dni vajinega življenja! V resnici je skupek majhnih korakov, prehojenih skozi dneve, mesece, leta, ki so vaju pripeljala do dne, ko si bosta izrekla ljubezen pred najdražjimi. Na poročni dan se vajini poti dokončno združita v eno skupno. Se še spomnita petih ključnih korakov, ki so spletli vajino edinstveno ljubezensko vez?

 
 

1. KORAK

Prvega pogleda ne pozabiš nikoli

2. KORAK

Nervoznost in metuljčki pospremijo prvi zmenek

3. KORAK

Metuljčki se stopnjujejo, pozornosti ne zmanjka

4. KORAK

Tvoj najboljši prijatelj je tvoja sorodna duša

5. KORAK

Rekla je “DA”


Priprave na poroko vzamejo veliko časa. Tu je izbira poročnih ponudnikov, pa da niti ne omenjamo poročne obleke, prstanov, izdelave vabil za poroko, naročila poročnega šopka in ostalega cvetja, ličenja za nevesto in družice ter seveda izbora poročne lokacije! To so le nekatere izmed odločitev, ki jih bosta sprejela v naslednjih mesecih.

Upava, da se zavedata, kako zelo pomembno je tudi, da se odločita za najprimernejšega poročnega fotografa. Takega, ki vaju bo sprostil in trenutke vajinega poročnega dne lovil in ujel na najboljši možni način – tako, da bo čutil z vama in okolico ter poskrbel, da bosta tako vidva kot ostali gostje z veseljem in še dolgo občudovali spomine, ujete na fotografijah!

Kakšne sadove obrodi najino fotografiranje porok, si oglejta v spodnjih galerijah.

Poročni fotoalbumi
Dovolita si imeti poročno fotoknjigo, ki pripoveduje vajino ljubezensko zgodbo v vajinem osebnem stilu.
Preberi več …