Sva par, profesionalna ekipa z veliko potenciala, ko je govor o fotografiranju in iskanju novih, svežih idej. Vsak od naju gleda na fotografijo s svojega zornega kota, zato se odlično dopolnjujeva pri idejah in oblikovanju. Rada ustvarjava tako zunaj kot v zaprtih prostorih. Imava tudi osebni studio, v katerem svet ugledajo vedno nove ideje in nastajajo enkratne podobe, ujete v čas.

Martina Kofol

Fotografinja

Martina ustvarja že od malih nog, njeno fotografsko ustvarjanje pa se je začelo v osnovni šoli, ko je dobila tretjo nagrado na fotografskem natečaju za mlade. Na koncu osnovne šole se je spoznala s tehniko razvijanja črno-belih fotografij v temnici, kar je nadaljevala še celo srednjo šolo in sodelovala na številnih skupinskih razstavah Kluba mladih tehnikov Koper. Po končani gimnaziji je obiskovala Višjo strokovno šolo za fotografijo v Sežani. Med študijem se je začela zanimati za poročno in portretno fotografijo, veliko pa je delovala tudi na področju modne fotografije. Leta 2009 je sodelovala na uglednem fotografskem srečanju Castrum foto, ki mu je sledila skupna razstava v Pilonovi galeriji v Ajdovščini. Ustvarjalno pot je nadaljevala s študijem biopsihologije, vmes pa izpopolnila znanje na področju poročne fotografije - za seboj ima že več kot 60 porok.


Antonio Per

Fotograf

Antonio Per se je s fotografiranjem srečal po naključju, kaj kmalu pa je pogled skozi objektiv prerasel v veliko ljubezen. Njegov izrazit čut za sporočanje in izražanje pušča pečat na njegovih fotografijah, njegovo navdušenje in iskrice v očeh, ki jih v tem hitrem svetu opazimo le še v otroških očeh, pa prevzamejo vsakogar, ki mu poda roko. S fotografijo se ukvarja že skoraj desetletje in z vsakim projektom prikaže, da živi in diha zanj. Ljubitelje fotografije in umetnosti nasploh je v tem času povabil na nekaj samostojnih razstav. Med drugim je leta 2012 navdušil z razstavo Inspiracija v naravi v Mladinskem centru Litija, poleg tega pa je Centru za socialno delo Litija prispeval tudi nekaj fotografij za okrasitev njihovih prostorov. Trenutno živi in ustvarja v okolici Kopra, kjer se je že predstavil z manjšo razstavo v lokalu SKICA, v začetku leta 2015 pa je razstavljal v izolski galeriji Alga.