Družinska fotografija

Naravnost obožujeva najino delo, ko v fotografski objektiv uloviva pomembne in tudi manj pomembne družinske dogodke. Življenje je najbolj pristno v najbolj običajnih stvareh, kot so spontani objemi, preprosta druženja in predvsem – v otrocih.

Fotografiranje otrok ni le najlepše, ampak tudi najtežje opravilo. Zavedava se, da sva pravzaprav midva tista, ki na nekakšen način ustvarjava prve otrokove spomine. Večina se namreč dogodkov iz najbolj zgodnega obdobja življenja ne spomni. Tudi zato se nama zdi zelo pomembno, da ujameva trenutke, ki bodo vašemu otroku v prihodnosti ob brskanju po albumih, pomagali podoživeti prav vse občutke topline in brezskrbnosti, ki jih je bil deležen.

Družinska fotografija obala koper Primorska družina oljke

Najbrž se sprašujete, zakaj bi v obdobju digitalne fotografije, ko ima že vsak telefon dovolj zmogljiv fotoaparat, in računalniških diskov, ki so prepolni fotografij, sploh najemali profesionalnega fotografa. Razlog je zelo preprost. S tem, ko nama zaupate fotografiranje vaših malčkov, ne kupite le fotografij, ampak tudi najino znanje, izkušnje in osredotočenost na podrobnosti, zaradi katerih je fotografija bogatejša.

Najpomembnejši del fotoaparata je oseba, ki stoji za njim.
-Ansel Adams

Pri svojem delu loviva pristne in spontane trenutke vaše družine in otrok, ki jih zabeleživa v edinstven portret. Za to, da ujameva tisti pravi trenutek, je v prvi vrsti potrebno otroku dovoliti biti to, kar je – otrok.

Bistvo otroških portretov niso le njihovi nasmejani obrazki, ampak tisto nekaj, kar znava zaznati midva. In tisto, zaradi česar vam bodo fotografije obujale ne le spominov, ampak predvsem občutke. In to še mnogo let.

Fotografiranje otrok in družine je eno izmed najlepših daril, ki jih lahko podarite novonastali družinici, prijateljem ali vsem tistim, ki vam nekaj pomenijo.

Za dodatne informacije izpolnite spodnji obrazec. Odgovorila vam bova najkasneje v dveh delovnih dneh.

Ime

e-pošta

Zadeva

Vaše sporočilo

[recaptcha size:compact]